Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Workshop Escènic

«M’ho comentes, o m’ho expliques?» Nou Workshop Escènic per a professionals de l’empresa.

«Tot allò que un viu presencialment i que expressa directament, no li calen paraules».

Us presentem un nou workshop, molt pràctic i eficaç per treballar d’una manera ràpida i eficient les diferents necessitats que té tot professional, en el món empresarial, com el treball en equip, lideratge, millor gestió del temps, motivació professional, habilitats per la comunicació i un nou enfocament d’orientació comercial.

Olga Marsó RRHH Workshop Escènic m'ho comentes o m'ho expliques - Logo
Què és un Workshop Escènic?

Sessió dividida en varis blocs/escenes sobre situacions del món de l’empresa, que combinades amb estratègies empresarials i amb les eines de les arts escèniques, té com a finalitat, oferir als assistents noves habilitats de comunicació efectiva de cara al client intern/extern, així com una millor gestió de la seves funcions.
Els assistents gaudeixen d’una experiència diferent al veure’s identificats en les situacions que proposem a escena. Aprenen a gestionar d’una manera més conscient, les seves pròpies habilitats per assolir millors objectius professionals.

Olga Marsó RRHH Workshop Escènic m'ho comentes o m'ho expliques 1

En què consisteix?
Durant la sessió, es proposen una sèrie d’escenes i de situacions actuades per les professionals, on es plantegen activitats dissenyades i dirigides pel públic de la sala, perquè la sessió sigui el màxim de vivencial, interactiva, entenedora i transferible al lloc de treball.

Olga Marsó RRHH Workshop Escènic m'ho comentes o m'ho expliques 2

A qui va dirigit?
Dirigit a tota empresa que estigui buscant una nova manera de comunicar-se, relacionar-se, organitzar-se i liderar. Aquestes sessions estan pensades pel món empresarial que volen oferir als seus equips una formació diferent. Empreses que busquen transmetre una altra fórmula:
Aquest nou workshop escènic té la peculiaritat que es pot adaptar a tota tipologia de perfils professionals. Des de perfils relacionats en l’orientació al client i orientació a resultats; com per exemple:
-Personal d’atenció al client en punts de venda, comerciants, personal de call centers, comercials…
-Personal que gestiona equips de treball o gestió de projectes.
-Perfils de comandament i direcció.

Fins i tot s’ha enfocat per potenciar la cohesió d’equips de diferents departaments.

Olga Marsó RRHH Workshop Escènic m'ho comentes o m'ho expliques 3

Quina és la missió i l’objectiu del Workshop?
El nostre objectiu és escenificar tota una sèrie de situacions reals, acordades prèviament amb el client, per poder posar en pràctica tot allò que de vegades la teoria no arriba. Perquè el públic assistent pugui viure directament, tot allò que necessita treballar, alhora d’expressar-se, d’organitzar-se, de liderar, d’automotivar-se i utilitzar més conscientment la pròpia empremta i creativitat com a professional.
L’èxit d’aquesta experiència viscuda durant els nostres workshops escènics, ens indica que el món empresarial necessita cada vegada més obrir-se a viure i escoltar altres experiències i noves oportunitats. Crear i treballar més espais de debat conjunt per poder expressar els seus dubtes i compartir-los. És gràcies a aquesta necessitat de trobar-se, compartir, debatre i expressar, que hem creat el nostre workshop: M’ho comentes, o m’ho expliques?
Gràcies aquesta experiència compartida, els assistents surten amb més consciència i una millor motivació per fer de la seva professió una passió, una raó de viure.

Quina és la seva durada?
Està plantejat en 4 hores presencials amb un descans màxim de 10 minuts.
Al ser una posada en escena, es demana el mínim d’entreactes per no interrompre el ritme de la dinàmica i fer-la més àgil.

Expertes:

Olga Marsó RRHH Workshop Escènic m'ho comentes o m'ho expliques Helena Pla
Helena Pla, Actriu amb una llarga experiència en el món de les Arts Escèniques. Formada en l’escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq de Paris. Juntament amb l’experiència escènica se l’hi suma la de Relacions Públiques , venta i Atenció al Client. Per tant les seves classes estan creades i orientades a tots aquells professionals que vulguin aprendre a comunicar per treballar amb més habilitats, d’una manera pràctica i eficaç. Ha participat en sèries de televisió com «El cor de la ciutat», «Fora de sèrie», a programes televisius com «Crackòvia», «Polònia», i en teatre ha participat en diferents espectacles sobretot com a creadora.

Olga Marsó RRHH Workshop Escènic m'ho comentes o m'ho expliques. Olga Marsó.
Olga Marsó, Experta en el món dels Recursos Humans amb una llarga experiència en la transformació dels professionals en les organitzacions. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull – Blanquerna. Màster especialitzat en Recursos Humans per EADA. Certificada com a Coach Professional per International Coaching School. Grafopsicologia Aplicada a Recursos Humans per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la capacitació i desenvolupament de professionals per potenciar el seu talent en el món empresarial.