Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Sobre mi

OLGA MARSÓ RRHH  «Compromís, Creativitat i Entusiasme»

Apassionada de la meva professió, aposto per la transformació professional, i la capacitat de les empreses en la transformació de la societat mitjançant la formació, per això fem de la formació l’eix vertebrador.

Som Persones al servei de persones.

Sóc l’Olga Marsó, vaig néixer a Vic el 1979 i filla de Manlleu i on a data d’avui continuo vivint amb el meu company de vida i la meva filla.

He tingut las sort de que els meus pares em van oferir l’oportunitat d’estudiar, perseguir els meus somnis i a moure’m pel món. I sobretot en transmetrem els valors fonamentals de la dedicació, esforçar-te per la feina ben feta, posar passió en el què fas, el que agraeixo perquè m’han facilitat obrir molts camins personals i professionals.

Des de ben petita he tingut la curiositat de millorar, conèixer, créixer, transformar i sobretot m’ha apassionat el comportament de les persones en l’entorn, segurament per superar les meves pròpies dificultats i vèncer la meva timidesa d’adolescent. El que em va fer decidir formar-me en Psicologia a la Universitat Ramon Llull de Barcelona (2001). Posteriorment em cridava l’atenció les relacions professionals dins en l’entorn de les empreses, el creixement professional i empresarial, juntament amb la intenció de dedicar-me al món dels Recursos Humans vaig cursar un Màster d’especialització de Recursos Humans a EADA (2001). Posteriorment m’he format com a Coach al centre Internacional Coaching School (2011) i en el mòdul de grafologia aplicada als recursos humans a la Universitat Autònoma de Barcelona (2012). En aquests moments segueixo constantment i de forma incansable de conèixer nous recursos, estratègies, noves fonts reconegudes i actuals, sumat en l’experiència personal com a consultora i formadora em permet integrar les millors eines per oferir els millors resultats.

Des de l’any 2001 em dedico al món dels recursos humans i el 2007 vaig iniciar el meu propi projecte i vaig fundar una consultoria especialitzada a projectes de RRHH i programes formatius a mida en empreses comercialitzadores i d’experiència client. El dia d’avui participo en quatre grans àrees:

. Identificació de les persones més adequades segons les necessitats del client.

. Desenvolupament dels professionals per assolir la transformació professional i els millors resultats.

. Acompanyament en la presa de consciència i en el creixement qualitatiu professional i organitzatiu.

. Aplicació de les millors tècniques, eines i dinàmiques als professionals, al l’equip i a l’empresa per assolir organitzacions més eficients.

Olga Marsó, transformació professional i dels recursos humans en les organitzacions