Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Training & Development

OM Training & Development: Desenvolupament del talent

Avaluem i impulsem l’acompliment dels treballadors per assolir els millors resultats. Facilitant l’èxit dels professionals i les empreses.

S’ofereix les àrees de training & development següents:

Formació Out door:pensada específicament per millorar competències, la convivència, valors d’empresa i motivació d’equips.

Conferències i seminaris en escoles de negocis, centres formatius i/o institucions: es participa en esdeveniments en els que es volen transmetre idees o temàtiques clares, o aspectes d’actualitat  adaptat al target al que es vol arribar.

Formació bonificada: gestionem les bonificacions de les quotes de la Seguretat Social en tots els casos que contempla la llei.

Formació continua: es gestiona i s’imparteix formació continua subvencionada per persones en situació d’atur i en actiu.

Formació subvencionada: Homologats per Certificats de Professionalitat (Aules a Manlleu i a Vic). Cens Centre Col·laborador 3984 de la Generalitat de Catalunya:

SSCF40 Tècnic/a de formació

b. Assistència a la direcció
c. Activitats administratives en la relació amb el client
d. Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
e. Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria
f. Gestió integrada de recursos humans
g. Docència de la formació professional per a l’ocupació

Formació i solucions a mida: es facilita procesos de desenvolupament planificas encaminats a potenciar el potenial d’aprenentatge (o talent) d’una persona i/o equip, amb la finalitat de millorar els resultats empresarials i la satisfacció personal i profesional.

Les fases que apliquem són:

A continuació facilitem el nostre catàleg formatiu amb les formacions més sol·licitades.

T’interessa alguna de les temàtiques del catàleg formatiu?

Si en la llista del catàleg no trobes el tema que vols tractar, diga’m que necessites i dissenyo un programa formatiu especial per a les teves necessitats.