Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Avís legal

Informació legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), informem que la pàgina WEB que estan visitant és propietat de l’empresa PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. , el domicili de l’empresa és Av. de Roma, 337, baixos esquerra – 08560 Manlleu (Barcelona). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el telèfon 93 851.16.91 o el correu electrònic:

www.olgamarsorrhh.com és la web de PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. mitjançant la qual ofereix als usuaris informació referent a la societat i els serveis que oferim.

PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. no es responsabilitza de la utilització incorrecte del contingut de la web per part dels usuaris i es reserva les accions legals oportunes contra danys i prejudicis causats com a conseqüència de la utilització inapropiada o il·legal de la mateixa.

PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. es reserva el dret a denegar l’accés discrecionalment a qualsevol usuari aquesta web.

 

Condicions generals d’ús

L’accés a la nostra pàgina WEB per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents Condicions Generals d’Ús vigents en el moment de l’accés.

Haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà d’aquest en el cas de no estar d’acord amb les condicions.
A través de la nostra pàgina WEB oferim informació sobre PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L., empresa especialitzada en la consultoria de Recursos Humans.

 

Responsabilitats

L’Usuari serà l’únic responsable de les infraccions en que pugui incurrir o dels perjudicis que pugui causar per la utilització de la web.

PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. no garanteix l’exactitud, veracitat o integritat dels continguts d’aquest lloc web. PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. no garanteix que el lloc web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accés al mateix.

PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L., realitza millores continues dels serveis que oferim, ens reservem el dret de modificar les dimensions, característiques, colors i acabats d’aquest sense previ avís.

 

Dades de caràcter personal

PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. es mostra compromesa amb preservació de la privacitat dels seus usuaris o visitants, mantenint la confidencialitat de les seves dades. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999 s’informa a l’usuari de que les seves dades seran incorporades a un fitxer de titularitat de PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. amb la finalitat de complir amb el seu objecte social. L’usuari autoritza a PERFIL PROFESSIONAL RECURSOS HUMANS, S.L. a utilitzar les seves dades personals amb funcions informatives, comercials, podent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus serveis. En tot cas l’usuari tindrà dret a accedir, oposar-se, rectificar i/o cancel·lar les seves dades dirigint-se per escrit a: OLGA MARSO RRHH, a l’Av. de Roma, 337, baixos esquerra – 08560 Manlleu o bé a través del correu electrònic: