Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Olga Marsó RRHH

La nostra oferta de cursos i borsa de treball

Supply Chain Consultant – REF. 189A

Oferta de Treball: SUPPLY CHAIN CONSULTANT

Empresa del sector de desenvolupament de solucions tecnològiques per la gestió i optimització d’inventaris, precisa incorporar un/a Supply Chainn Consultant. La incorporació portarà a terme funcions de: implantació i manteniment del software de l’àmbit logístic – Supply Chain pels clients. Organització, planificació, gestió i direcció dels projectes. Anàlisi dels processos actuals del client. Especificació del interfase entre el ERP del client i les solucions a implantar i la seva posterior comprovació. Formació als usuaris d’aquestes aplicacions. Posada en marxa de les solucions. Seguiment del progrés i els resultats del projecte. Recolzament als consultors comercials durant a fases determinades del procés de pre venda.

Pensem en una persona amb capacitat de lideratge, gestió i motivació de grups de treball. Capacitat d’actuar amb gran autonomia i gestionar múltiples tasques assignades. Gran capacitat d’anàlisi. Habilitats comunicatives verbal i d’escriptura per la realització d’informes. Bona capacitat de presentació davant a clients. Orientació a treballar per objectius.

Requisits:

Formació relacionada en Supply Chain, gestió d’aprovisionament o bé en programació d’aplicació informàtiques.

Idiomes: domini sòlid de la llengua anglesa.

Coneixements: usuari avançat en aplicacions d’ofimàtica (MS Excel, MS PowerPoint), experiència en gestió de bases de dades (MS SQL Server, MS Access). Coneixements de logística, cadena de subministra, previsió de la demanda i gestió d’inventaris.

Experiència: mínim demostrable 2 anys com a consultor/a, ja sigui dins de l’àmbit de la planificació e la demanda i gestió d’aprovisionament o implantant solucions informàtiques o bé usuari d’aplicacions informàtiques de planificació de la demanda i gestió d’aprovisionament.

Altres: Disponibilitat per viatjar.

Contractació: Contracte indefinit.

Horari: jornada completa de dilluns a divendres.

Lloc: Viladecans.

Data de l’oferta: 09/01/2020