Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Olga Marsó RRHH

La nostra oferta de cursos i borsa de treball

Marketing Executive – Ref. 174A

Oferta de Treball: MARKETING EXECUTIVE

Empresa del sector de visió artificial precisa incorporar un/a Marketing Executive. La incorporació portarà a terme tasques d´elaboració i seguiment del pla de màrqueting i comunicació per països. Relació amb el departament de màrqueting dels proveïdors internacionals per la obtenció de materials del productes que realitzen la distribució. Interlocució amb mitjans de comunicació internacionals. Elaboració del pla de mitjans online i offline. Participació en la definició d´estratègies de lead management. Inbound marketing project leader. Gestió de xarxes socials. blog i Linkedin principalment. Creació de contingut: notes de premsa, posts blogs i Linkedin. Comunicació interna: elaboració del mailchimp setmanal. Coordinació de fires, formacions i esdeveniments. Actualització del contingut de la web: nous productes, formacions, esdeveniments… Participació junt amb l´agència en l´elaboració del pla estratègic de SEO/SEM. Anàlisis de les accions implementades.

Pensem en una personaentusiasme per formar part d’una empresa líder en el seu sector, orientació a l’aprenentatge continu, col·laboració amb els diferents equips, motivació per entorns dinàmics i internacionals, passió per aconseguir resultats amb un alt nivell de compromís. Atenció al detall, responsable, orientació a l’excel·lència, proactivitat, actitud positiva, sociable.

Requisits:
Formació: estudis superiors en màrqueting.
Idiomes: català i espanyol. Domini de la llengua anglesa i portuguesa.
Experiència: com a mínim de 3 anys en tasques similars en el lloc de treball vacant.

S´ofereix treballar en una posició internacional donat que treballarà per 4 països: Espanya, Portugal, Mèxic i Brasil. S´ofereix formació setmanal de portuguès.

Contractació: Contracte eventual + indefinit.

Horari: jornada completa de dilluns a divendres de 8.30h a 13.30h i de 15.30 a 18.30h (1 hora flexible).

Lloc: Barcleona.

Data de l’oferta : 17/12/2018