Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Olga Marsó RRHH

La nostra oferta de cursos i borsa de treball

Director/a Comercial – Ref. 184A

Oferta de Treball: DIRECTOR/A COMERCIAL

Empresa industrial de la comarca d’Osona precisa incorporar un/a Director Comercial amb els objectius d’augmentar la distribució i vendes tant on com off line i la gestió eficient de l’àrea comercial. Les seves responsabilitats seran: disseny junt amb direcció del pla estratègic comercial. Creació de procediments i processos de treball eficients de l’àrea de vendes. Assegurar la consecució d’objectius de vendes. Gestió d’accions de màrqueting en canals segons procediments conjuntament amb el departament de màrqueting. Gestió i supervisió de l’equip propi nacional i internacional. Reportar sobre l’evolució de l’activitat comecial, tenint coneixement de la realitat del mercat i entenent l’evolució de la demanda per proposar accions/mesures i traslladar-la a Direcció General.

Pensem en una persona amb facilitat comunicativa, orientació a resultats, orientació a clients, capacitat de visió de negoci, capacitat organitzativa i bona presència. Responsable i amb orientació a l’excel·lència. Un/a professional amb energia, proactivitat, amb actitud positiva, dinamisme, sociable i amb facilitat de treball en equip.

Requisits:
Imprescindible mínim 5 anys d’experiència en la direcció comercial amb tasques similars, formació relacionada i un nivell avançat de la llengua anglesa, catalana i espanyola. Es valorarà domini de la llengua francesa.

Experiència en comerç internacional i en lideratge d’equips. Valorable experiència en distribució de producte per retail i grans distribuïdors.

Disponibilitat per viatjar entre 25% – 30%.

Contractació: Contracte eventual + indefinit.

Lloc: Osona nord.

Data de l’oferta: 12/08/2019