Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Olga Marsó RRHH

La nostra oferta de cursos i borsa de treball

Digital Marketing & Events – Ref. 182A

Oferta de Treball: DIGITAL MARKETING & EVENTS

Companyia multinaciona B2B dedicada a la visió artificial i a l’anàlisi d’imatge des de més de 25 anys precisa incorporar un perfil de Digital Marketing & Events. Col·laborant com un membre més de l’equip de Màrqueting i Comunicació internacional portarà a terme les tasques següents:

  • Coordinació d’esdeveniments de 4 països: Espanya, Portugal, Mèxic i Brasil: planificació, execució i seguiment de les campanyes de emailing de convocatòries i reminders. Seguiment de les inscripcions i informació a l’equip local. En el cas de precisar-ho per a l’esdeveniment, la recerca de localitzacions, catering…
  • Coordinació de la producció de stands per fires: concurs d’agències. Seguiment de la producció dels stands. Reunions de seguiment de les demos a exposar. Planificació logística dels enviaments de materials.
  • Control de stocks de materials de merchandising: catàlegs, bolígrafs, usb, etc. Així com també dels uniformes corporatius.
  • Organització d’esdeveniments interns pels 4 països (Espanya, Portugal, Mèxic i Brasil): teambuilding, dinars d’empresa.
  • Elaboració de la newsletter setmanal interna: publicació de la informació interna més destacable dels 4 països per compartir-la amb la resta de l’empresa.
  • Col·laboració en la definició del pla de mitjans online i offline: relació amb la premsa especialitzada. Enviament de notes de premsa. Seguiment de clippings.
  • Social media: gestió i planificació de les xarxes socials: Blog, Linkedin, Twitter i Youtube.
  • Altres tasques pròpies del departament de màrqueting i comunicació.

Pensem en una persona amb facilitat comunicativa, autonomia, capacitat organitzativa i bona presència. Orientació al detall, responsable i amb orientació a l’excel·lència. Un/a professional amb energia, proactivitat, amb actitud positiva, dinamisme, sociable i amb facilitat de treball en equip. Motivació pels entorns digitals i les noves tecnologies industrials.

Requisits:
Formació professional en Màrqueting, Comunicació o bé similar.
Domini sòlid de la llengua catalana, espanyola i anglesa.

Experiència: mínim 1 any en tasques similars en el lloc de treball vacant.

Contractació: Contracte eventual + indefinit.

Horari: jornada completa de dilluns a divendres de 8.30h a 13.30h i de 15.30 a 18.30h (1 hora flexible).

Lloc: Barcleona.

Data de l’oferta: 11/06/2019