Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Olga Marsó RRHH

La nostra oferta de cursos i borsa de treball

Comercial Tècnic – Ref. 188A

Oferta de Treball: COMERCIAL TÈCNIC

Empresa del sector de desenvolupament de solucions tecnològiques per la gestió i optimització d’inventaris, precisa incorporar un/a Comercial Tècnic. La incorporació portarà a temer funcions de: comercialització de projectes de l’àmbit logístic, concretament en desenvolupament de solucions tecnològiques per la gestió i optimització d’inventaris. Obertura de noves comptes. Comercialització de projectes d’implantació d’aplicacions informàtiques especialitzades en la previsió de la demanda i la gestió de reaprovisionament. Comprendre necessitats, dissenya propostes, negociar, planificar i controlar projectes, des de la prospecció i pre venda, fins a la contractació

Pensem en una persona amb capacitat de desenvolupament dins d’una consultoria internacional, autonomia, orientació al client, capacitat comunicativa i de negociació. Orientació d’objectius – resultats.

Requisits:

Formació en Enginyeria tècnica o superior, ADE o Econòmiques.

Idiomes: domini sòlid de la llengua anglesa.

Coneixements: Coneixements avançats del paquet d’Office i entorn Windows. Coneixements en logística, cadena de subministrament, previsió de la demanda i gestió d’inventari. Coneixement d’ús de base de dades (MS SQL Server, MS Access), Aplicacions ERP, SGA, SCM. Coneixements en planificació de la Supply Chain.

Experiència: mínim demostrable 4 anys en l’àmbit de planificació de la demanda i gestió d’aprovisionament o comercialitzant o implantant solucions informàtiques.

Altres: Disponibilitat per viatjar.

Contractació: Contracte indefinit.

Horari: jornada completa de dilluns a divendres.

Lloc: Viladecans.

Data de l’oferta: 09/01/2020