Olga Marsó RRHH, el teu departament de recursos humans

Olga Marsó RRHH

La nostra oferta de cursos i borsa de treball

Administratiu/iva Comptable – Ref. 177A

Oferta de Treball: ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

Empresa del sector immobiliari precisa incorporar un/a Comptable. La incorporació portarà a temre la gestió de la comptabilitat d´un grup de 7 empreses que en total facturen 3,5MM€ aprox. Dues estan domiciliades a Espanya i les altres 5 a Bulgària, Hungria, Portugal, Polònia i França.
Tasques: gestionar les comptabilitats de dues empreses espanyoles i gestionar a nivell de control les comptabilitats de les empreses estrangeres, suportada per gestories locals. Contacte amb les gestories locals per fer seguiment dels tancaments recurrents i gestions corrents de control (com que certifiquin estar al dia d´impostos, per exemple).  Elaboració d’informes de tancament mensual que es reportaran al Consell. Elaborar pressupostos i tresoreries i el seu seguiment. Gestionar els lloguers i la venda dels immobles titularitat de les companyies. Per tant, tenir contacte amb possibles compradors, llogaters i amb assessors que portin les taxacions o les dus dilligence.

Pensem en una persona amb orientació al client, habilitats comunicatives. Proactivitat. Capacitat de treball autònom. Empatia i actitud assertiva.

Requisits:
Experiència mínima de dos anys en tasques similars.
Domini intermedi de la llengua anglesa.
Domini del paquet d´Office i ERP (Sage Murano).
Mínim dos anys d´experiència en tasques del sector i es valorarà experiència en el sector.

Contractació: Contracte eventual + indefinit.

Horari: De dilluns a dijous de 8.30h a 13.30h i de 15h a 18h i divendres de 8h a 15h.

Lloc: Sabadell.

Data de l’oferta: 24/04/2019